Vitesse start voorbereiding zeer beroerd met nieuwe nederlaag

2 juli 2021, 19:49

Onder de Duitse trainer Thomas Letsch presteerde Vitesse vorig seizoen verrassend goed en plaatste het zich met een vierde plek in de Eredivisie voor de Europa Conference League. Na een welverdiende vakantie is de selectie inmiddels begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar die verloopt nog verre van vlekkeloos. De eerste wedstrijd tegen AEK Athene ging al verloren en ook vrijdagmiddag tegen NK Lokomotiva Zagreb verliep het niet al te soepel (1-3).

Vitesse is momenteel op trainingskamp in eigen land en had daar twee oefenwedstrijden gepland staan. Woensdag verloor het de eerste wedstrijd met 1-3 van AEK Athene, maar vrijdag mocht het al snel weer op herkansing. De wedstrijd begon een stuk hoopgevender voor de Arnhemmers, want na een ruim halfuur kwam het op voorsprong door nieuwkomer Julian von Moos. De Zwitserse aanvaller wordt gehuurd van Basel en liet zich direct zien.

Een corner werd doorgekopt en Von Moos stond op de juiste plek om de bal binnen te tikken. Zo laat hij meteen zien een neusje voor de goal te hebben. Lokomotiva was voor de 1-0 al een aantal keer gevaarlijk geweest en kwam dan ook vrij snel alweer op gelijke hoogte. Doelman Jeroen Houwen kwam te laat en veroorzaakte een penalty, die werd binnengeschoten door Roko Simic.

Lees ookLeverkusen pikt drietal jeugdspelers op uit de Eredivisie

De tweede helft liet Vitesse zich behoorlijk kennen. Het werd amper meer gevaarlijk en door doelpunten van Enis Cokaj en Raul Florucz werd er wederom een oefenwedstrijd met 1-3 verloren. Letsch begon de wedstrijd met diverse talentvolle spelers als Toni Domgjoni, Espen van Ee en Gyan de Regt en ook ervaren krachten als Jakob Rasmussen en Loïs Openda waren van de partij. Er is dus nog een hoop werk aan de winkel voor Vitesse, maar komende dinsdag staat er alweer een oefenduel met Nordsjaelland op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen