Heel mooie uitverkiezing voor Ajax-middenvelder Alvarez

3 augustus 2021, 22:21

Édson Alvarez (23) heeft een fraaie onderscheiding ontvangen voor zijn goede spel tijdens de Gold Cup. De middenvelder annex verdediger van Ajax is gekozen tot het beste elftal van het Zuid-Amerikaanse toernooi, waarin hij met Mexico de finale verloor van Amerika (0-1).

In de finale gaf de Ajacied wel de vrije trap weg waaruit linksback Miles Robinson, die overigens ook staat geposteerd in het elftal van het toernooi, de winnende bal binnenkopte. Desondanks wordt Alvarez dus wel gezien als een van de steunpilaren van het sterke Mexico en ging bovendien met een Frenkie de Jong-achtige dribbel viral.

Alvarez stond tijdens het toernooi bij alle wedstrijden aan de aftrap namens Mexico en werd alleen in de kwartfinale tegen Honduras negen minuten voor het einde gewisseld bij een 3-0 voorsprong. De 43-voudig international van Mexico pakte twee gele kaarten op de Gold Cup: in het openingsduel en in de na verlenging verloren finale tegen Amerika.

Bekijk ookAlvarez schlemiel bij Gold Cup-winst Verenigde Staten

Team van het toernooi op de Gold Cup: Turner (Amerika); Lowe (Jamaica), Shaq Moore (Amerika), Édson Alvarez (Mexico), Miles Robinson (Amerika); Tajon Buchanan (Canada), Celso Borges (Costa Rica), Héctor Herrerra (Mexico); Al Moez Ali (Qatar), Rogelio Funes Mori (Mexico) en Akram Afif (Qatar)

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen