Op zijspoor belande Ayoub wil terugkeren naar oude club

28 augustus 2021, 11:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Yassin Ayoub heeft zijn langste tijd gehad bij Panathinaikos. De 27-jarige middenvelder is op een zijspoor beland bij de Griekse topclub en hoopt in de slotdagen van de zomerse transferperiode van club te ruilen. Het liefst keert Ayoub terug naar FC Utrecht.

Ayoub begon zijn profcarrière in Utrecht en was er jaren een vaste waarde. In 2018 werd de middenvelder opgepikt door Feyenoord, waar hij de hoge verwachtingen nimmer waarmaakte. Panathinaikos bood hem anderhalf jaar geleden een uitweg, maar ook in Griekenland slaagde Ayoub er niet in een vaste basisplaats te veroveren.

Op dit moment verpietert Ayoub op de bank bij Panathinaikos. "Je moet ermee zien te dealen tot er een oplossing komt", zegt hij bij RTV Utrecht. Het liefst keert de middenvelder nog deze zomer terug bij de club waar hij zijn hoogtijdagen als voetballer kende. "Ik had wat opties om terug te komen naar Nederland, maar ik heb altijd al gezegd dat FC Utrecht mijn club is in Nederland."

Gert Kruys, voormalig speler van FC Utrecht, hoopt dat Ayoub terugkeert naar De Galgenwaard. "We hebben nu met Timber talent. Dat gaat ten koste van Van Overeem. Die wil misschien wel weg. Dan kan er ruimte komen voor Ayoub."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen