Slot reageert gevat op Schmidt en neemt het op voor Koevermans

24 september 2021, 16:10

Waar het Feyenoord sportief voor de wind gaat, is het buiten het veld onrustiger. Deze week verscheen in de media het bericht dat algemeen directeur Mark Koevermans thuis is opgezocht door supporters van de club, waarbij zijn ruiten zijn ingegooid. Trainer Arne Slot sprak zich tijdens zijn persconferentie van vrijdag uit tegen de bedreigingen aan het adres van Koevermans. 

"Als wij wedstrijden moeten spelen en in onze dagelijkse gang van zaken heeft dat geen invloed op ons", begon Slot desgevraagd over de zaken die rond de club spelen. "Maar ik betreur het wel enorm. Ik ben nog maar kort bij de club, maar daarin heb ik wel gemerkt dat hij dag en nacht aan het werk is. Dat wil niet zeggen dat je alles goed doet en daar mogen mensen ook een mening over hebben", stelde Slot, al trok hij uiteraard ook een grens.

"Als je in een functie zit zoals hij of ik, weet je dat de hele wereld een mening over je heeft. Daar heb ik ook nul moeite mee, maar daar moet het ook wel bij stoppen. Het moet niet zover gaan dat je thuissituatie bedreigd wordt. Net als dat ik het ongelofelijk vervelend vond voor Steven Berghuis (die ook werd bedreigd na zijn gevoelige overstap naar Ajax, red.), vind ik dat ook voor Koevermans."

Roger Schmidt

Tijdens zijn persconferentie werd Slot ook geconfronteerd met een opmerkelijke uitspraak van PSV-trainer Roger Schmidt. Na de wedstrijd van afgelopen woensdag zei hij namelijk dat Go Ahead Eagles de beste tegenstander was die zijn ploeg was tegengekomen, terwijl de ploeg enkele dagen eerder nog met 0-4 onderuit ging tegen Feyenoord. Slot zag er de humor wel van in.

"Het zegt mij vooral hoe wij aan het seizoen begonnen zijn", begon Slot. "Ik dacht dat wij met Willem II, FC Utrecht, PSV en Heerenveen allemaal ploegen hadden gehad die in de top zes staan, maar dan blijkt dat Go Ahead de beste ploeg was, en die hebben we ook al gehad. Dat zegt veel over onze seizoensstart", lachte de trainer. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen