AZ imponeert Cluj-trainer: "Zij kunnen Conference League winnen"

4 november 2021, 13:20

CFR Cluj-trainer Dan Petrescu ziet tegenstander AZ als één van de kanshebbers om de Conference League te winnen. Vanavond gaan de Roemenen op bezoek in Alkmaar.

Petrescu, die in Roemenië te boek staat als een legende, is behoorlijk onder de indruk van de kwaliteiten van de Alkmaarders. "Het verbaast me dat ze in de Nederlandse competitie niet in de top-drie staan", citeert Voetbal International Petrescu. "In mijn ogen kunnen ze de Conference League winnen."

Twee weken geleden was AZ in Cluj met minimale cijfers (0-1) te sterk voor de ploeg die in het verleden meermaals uitkwam in de Champions League. Als de ploeg van coach Pascal Jansen vanavond opnieuw wint, verstevigt AZ de koppositie in Groep D en lijkt het Europese avontuur van Cluj voorbij.

Lees ook: Wijndal weet wat AZ te doen staat tegen Cluj: "Willen alles winnen"

AZ trainde in aanloop naar het treffen met Cluj overigens niet in het eigen AFAS Stadion, iets dat wel gebruikelijk is op de dag voor een Europese wedstrijd. Jansen lichtte die keuze toe op de persconferentie: "We denken mee in het belang van de club. We hebben mensen die hier elke dag met het veld bezig zijn. Er was slecht weer voorspeld en gisteren was er ook een bak water gevallen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen