Berghuis betrapt zichzelf: "Alle vrouwen thuis zullen denken..."

3 december 2021, 09:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Steven Berghuis begon donderdagavond op de reservebank bij Ajax. De dag ervoor beviel zijn vrouw van de kersverse dochter Lizzy. Berghuis merkte aan zichzelf dat hij een zware nacht achter de rug had, maar durfde het eigenlijk niet te zeggen.

"Gelukkig is alles goed gegaan", blikte hij voor de camera van ESPN terug op de bevalling. "Ze deden het allebei hartstikke goed. Ze is geboren op het moment dat we zouden trainen, dus ik vond het nu niet zo erg om een training te missen. We waren al vroeg in de nacht in het ziekenhuis, dat kost toch ook wel energie. Dat mag ik eigenlijk niet zeggen", glimlachte Berghuis, beseffend dat zijn vrouw het nog een stuk zwaarder had. "Alle vrouwen thuis zullen denken..."

Berghuis had begrip voor de keuze van de trainer om hem op de bank te posteren. "Dat is een logische keuze. Ik zei wel tegen de trainer dat ik graag bij de wedstrijd wilde zijn en het team wilde helpen als dat nodig zou zijn." Ajax had echter geen moeite met Willem II. "Je zag vanaf het begin eigenlijk al dat ze het tempo van ons niet konden belopen."

Ajax boekte een klinkende 5-0 overwinning, waardoor het de koppositie voor minstens een paar dagen verstevigde. Komende dinsdag wacht de laatste Champions League-groepswedstrijd. Daarin is Sporting Portugal de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen