Ontwikkelingen in zaak Labyad, De Gea blinkt uit bij matig United

28 december 2021, 12:42

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 27 december.

Boulevard: nieuw bewijs tegen Labyad, naam Mazraoui duikt op

In de mishandelingszaak rondom Zakaria Labyad zijn nieuwe ontwikkelingen. De Ajacied zou kort na de vermeende mishandeling van een aannemer contact hebben gehad met teamgenoot Noussair Mazraoui. RTL Boulevard beschikt over app-berichten van Labyad aan Nous, zoals Mazraoui vermoedelijk in de contactenlijst van Mazraoui staat.

'Spaanse grootmacht meldt zich bij Raiola voor Gravenberch'

Ryan Gravenberch kan een stap maken naar een van de grootste clubs ter wereld. Real Madrid heeft zich volgens Mundo Deportivo gemeld bij het management van de middenvelder, wiens belangen worden behartigd door Mino Raiola. Gravenberch moet de opvolger worden van de oudere krachten.

De Gea voorkomt complete afgang United in Newcastle

Manchester United heeft een teleurstellende avond achter de rug. Op bezoek bij Newcastle United – de nummer negentien van de Premier League - kwam het elftal van Ralf Rangnick niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Een uitmuntende David de Gea voorkwam met een aantal voortreffelijke reddingen nog erger voor United.

'PEC Zwolle vindt in Arnhem oplossing voor scorend vermogen'

PEC Zwolle is in de zoektocht naar aanvallende versterking uitgekomen in Arnhem. De hekkensluiter van de Eredivisie hoopt Oussama Darfalou te huren van Vitesse. Meerdere clubs hebben de Algerijnse spits in het vizier, maar PEC beschikt over de beste papieren.

Franse bond knikkert Lyon van Bosz uit beker na rellen

De Franse bond heeft besloten Olympique Lyon en Paris FC uit het bekertoernooi te zetten. Supporters van de clubs zorgden op vrijdag 17 december voor veel ongeregeldheden tijdens hun ontmoeting in de Coupe de France. Fans bestormden het veld en staken veel vuurwerk af. De bond is onverbiddelijk.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen