'PEC Zwolle en RKC Waalwijk willen dezelfde spits'

27 december 2021, 23:59   Bijgewerkt: 28 december 2021, 09:41
'PEC Zwolle en RKC Waalwijk willen dezelfde spits'

PEC Zwolle is in de zoektocht naar aanvallende versterking uitgekomen in Arnhem. De hekkensluiter van de Eredivisie hoopt Oussama Darfalou te huren van Vitesse. Meerdere clubs hebben de Algerijnse spits in het vizier, maar PEC beschikt over de beste papieren.

Dat meldt De Telegraaf. Darfalou zelf heeft ook wel oren naar een vertrek, omdat hij weinig aan spelen toekomst. Daarmee ontstaat een win-winsituatie. Het ontbrak PEC in de eerste seizoenshelft flink aan scorend vermogen. In achttien wedstrijden kwamen de Blauwvingers slechts negen keer tot scoren.

Darfalou is een bekende van PEC-trainer van Dick Schreuder, die dit seizoen nog begon als assistent van Thomas Letsch. Schreuder nam in november het stokje over van Art Langeler. Het contract van Darfalou bij Vitesse loopt komende zomer af.

Interesse RKC Waalwijk

Niet alleen PEC Zwolle, ook RKC Waalwijk wil Darfalou volgens De Gelderlander overnemen van Vitesse. Sparta Rotterdam was eveneens geïnteresseerd, maar heeft met Adrián Dalmau (overgekomen van FC Utrecht) al een nieuwe aanvaller aangetrokken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen