Afrika Cup-verrassing tóch niet met veldspeler op doel

24 januari 2022, 12:27

De Comoren hoeven maandagavond in de achtste finale van de Afrika Cup toch niet een veldspeler op doel te zetten. Doelman Ali Ahamada heeft in aanloop naar de wedstrijd tegen Kameroen negatief getest op corona.

Het leek erop dat geen van de drie keepers van de Afrika Cup-debutant beschikbaar zou zijn tegen Kameroen. Eerste doelman Salim Ben Boina kampt namelijk met een blessure, terwijl Moyadh Ousseini en Ahamada vorige week positief testten op corona.

Ahamada mag zich door zijn negatieve test weer bij de selectie voegen, waardoor de verrassing van de Afrika Cup de keepershandschoenen niet aan een veldspeler hoeft te geven. De personele problemen blijven echter groot: zo'n beetje de helft van de selectie is nog in quarantaine.

De Comoren, met Saïd Bakari (RKC Waalwijk) en Yacine Bourhane (Go Ahead Eagles) in de gelederen, plaatste zich voor de achtste finale van de Afrika Cup door in een groep met Marokko, Gabon en Ghana drie punten te veroveren. Kameroen, het gastland, veroverde zeven punten in de groepsfase.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen