De eerste Eredivisie-topper van 2022: wie wint PSV - Ajax?

23 januari 2022, 08:00   Bijgewerkt: 22 januari 2022, 23:51

Het is de dag waar voetbalminnend Nederland lang naar heeft uitgekeken. In het Philips Stadion staan vandaag PSV en Ajax tegenover elkaar. Speel om de kraker nóg wat spannender te maken mee bij Bet365!

Waar Ajax voorafgaand aan het seizoen gold als de gedoodverfde favoriet om de landstitel te winnen, is het PSV dat na negentien speelrondes aan kop gaat in de Eredivisie. Zo ligt de strijd om het kampioenschap halverwege het seizoen nog helemaal open. PSV hoopt de concurrent vandaag een dreun uit te delen en de voorsprong te vergroten naar vier punten. De odd voor een overwinning van Eindhovenaren is 3.40.

Ondanks dat PSV tot nu toe meer punten veroverde én het thuisvoordeel geniet, is Ajax de favoriet om de topper in Eindhoven te winnen. Toen de clubs elkaar in augustus in de strijd om de Johan Cruijff Schaal troffen, kwam PSV als winnaar naar boven drijven. De Eindhovenaren verrasten destijds vriend en vijand door in de hol van de leeuw met 0-4 te winnen. Een paar maanden later, in oktober, won Ajax juist. En met ruime cijfers: 5-0. Weet Ajax vandaag te winnen? Dan kan dat 3.40 keer je inzet opleveren. Voor een gelijkspel staat een odd van 3.75.

100 euro speelgeld bij Bet365

Het belooft een spannende middag met een wedstrijd die zomaar beslissend kan zijn in de strijd om de landstitel. Speel je mee? Hier kun je een account aanmaken. Nieuw klanten krijgen een bonus tot 100 euro.

Doelpunten

De wedstrijden tussen Ajax en PSV zijn doorgaans garantie voor doelpunten. Denk je dat er vandaag drie keer of vaker wordt gescoord in het Philips Stadion wordt gescoord? Dan kan dat 1.57 keer je inleg opleveren. Als je verwacht dat de Eredivisie-topper weinig doelpunten oplevert, twee of minder, dan kun je daar ook op inzetten. De odd daarvoor is 2.35.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen