Eran Zahavi denkt aan vertrek bij PSV na inbraken

13 januari 2022, 10:20

Het is maar de vraag of Eran Zahavi nog terugkeert bij PSV. De reden zouden de overvallen op het gezin zijn, waardoor zijn vrouw niet langer in Nederland wonen wil. De aanvaller heeft nog een contract tot het einde van het seizoen en stond de laatste weken van de eerste seizoenshelft aan de kant met een knieblessure.

'De Eindhovense club bevestigt dat Zahavi deze week heeft aangegeven dat er privé-problemen spelen', laat De Telegraaf weten. Vorig seizoen werd het gezin van de Israëlische spits in huis vastgehouden tijdens een overal toen Zahavi niet thuis was. Hij was met PSV op weg naar het uitduel met Willem ll, maar keerde meteen terug naar huis. In december werd er voor de tweede keer ingebroken in zijn huis. Op dat moment was hij met zijn gezin op vakantie.

Israëlische media melden meteen na de tweede inbraak dat de aanvalsleider niet terug wilde keren naar PSV, maar dat nieuws werd ontkracht vanuit Eindhoven. Nu zou het gezin toch willen vertrekken. Na de tweede overval voelt de vrouw van de aanvaller zich niet meer veilig in haar eigen woning, waardoor de spits mogelijk vertrekt uit de Eredivisie. Het is voor hem namelijk geen optie om ergens te voetballen, terwijl zijn gezin in een ander land verblijft.

Zahavi woont momenteel in Amsterdam en de club zou willen bemiddelen om snel een huis rondom Eindhoven te vinden. PSV denkt dat de aanvaller in de beslissende fase van het seizoen namelijk belangrijk kan zijn in de jacht op de titel en wil daarom niet zomaar afscheid nemen van de doelpuntenmaker. Tot dusver scoorde hij 25 doelpunten en gaf hij elf assists voor PSV in 56 wedstrijden.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen