Feyenoord laat oog vallen op City-verdediger Philippe Sandler

29 januari 2022, 23:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft in de zoektocht naar een verdedigende versterking zijn oog laten vallen op Philippe Sandler, zo maakt het Algemeen Dagblad zaterdagavond bekend. De Rotterdamse club hoopt de 24-jarige centrumverdediger deze transferperiode van Manchester City te kunnen overnemen.

Het is niet bekend of Feyenoord de voormalig speler van PEC Zwolle wil huren of definitief van Manchester City wil overnemen. Sandler kwam de afgelopen maanden uit voor Troyes. De uitleenbeurt werd deze week beëindigd nadat de verdediger nauwelijks aan spelen toekwam bij de huidige nummer zestien van de Ligue 1. Sandler speelde slechts twee wedstrijden in de Franse competitie.

Feyenoord wil zich verdedigend versterken en ziet Sandler als een geschikte kandidaat om de vacature in te vullen. Mocht de verdediger worden aangetrokken, dan is de kans groot dat Ramon Hendriks De Kuip verlaat. De twintigjarige verdediger krijgt weinig speeltijd van trainer Arne Slot en werd vorig seizoen al eens uitgeleend. Toen kwam hij op huurbasis uit voor NAC Breda.

De Rotterdamse club verwelkomde eerder deze transferperiode Patrik Walemark (BK Häcken), Cole Bassett (Colorado Rapids) en Jorrit Hendrix (Spartak Moskou). Daar staat het vertrek van Naoufal Bannis (NAC Breda), Aliou Baldé (Waasland-Beveren), Francesco Antonucci (FC Volendam) en Mark Diemers (Hannover 96) tegenover.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen