Frenkie de Jong: "Zeker niet zo dat ik nu terug zou willen naar Ajax"

30 januari 2022, 18:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Frenkie de Jong is zijn tijd bij Ajax nog altijd niet vergeten. De middenvelder van FC Barcelona verliet de Amsterdamse club in de zomer van 2019 voor een avontuur bij de Catalaanse grootmacht.

Daar verloopt het - in tegenstelling tot bij Ajax - niet altijd vlekkeloos. In gesprek met de NOS geeft De Jong echter aan nog niet te denken aan een toekomstige terugkeer in de Johan Cruijff Arena. "Ik vind Ajax een geweldige club. Een waar ik een mooie tijd heb gehad. Zeker in het laatste jaar hadden we een heel goed team. Het was toen echt een feest om op het veld te staan. Dat mis ik wel."

"Natuurlijk heb ik bij Ajax een hartstikke leuke tijd gehad, echt geweldig", vervolgt De Jong, die ondanks de vermeende interesse van enkele grootmachten 'gewoon' in Camp Nou lijkt te blijven. "Ik mis het in de zin van terugdenken aan de mooie tijd. Maar het is niet zo dat ik nu terug zou willen naar Ajax. Zeker niet."

Voor De Jong is het misschien wel zijn minste seizoen bij FC Barcelona, dat na de winterstop verder moet in de Europa League. Ook moet de ploeg van trainer Xavi nog flink aan de bak om volgend jaar weer actief te zijn in de Champions League. "Ja, dit is wel een mislukt seizoen. We zijn uit de Champions League en uit de beker en in de competitie staan we vijftien punten achter. Dus dan is het ook een mislukt seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen