Geeft Bosz een vervolg aan zijn ongeslagen reeks met Lyon?

21 januari 2022, 07:00   Bijgewerkt: 20 januari 2022, 23:51

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 21 januari.

Wedstrijden

De Graafschap - Almere City FC (20.00 uur)

Vorig seizoen was het een topper, nu is het een duel tussen de nummer zeven en negentien van de ranglijst. De ambities zijn bij beide ploegen hoog, maar het komt er dit seizoen niet tot nauwelijks uit. Almere zette Gertjan Verbeek op straat, maar ook dat heeft vooralsnog niet geholpen om de onderste regionen te verlaten. De Graafschap blijft ook al het hele seizoen stroef draaien, al staat die ploeg nog in de middenmoot. Mag de ploeg uit Doetinchem nog serieus hopen op directe promotie of pakt Almere de vijfde driepunter van dit seizoen?

Espanyol - Real Betis (21.00 uur)

Gaat Tonny Vilhena debuteren bij zijn nieuwe werkgever? De middenvelder verruilde deze transferperiode het Russische Krasnodar voor voor de Spaanse badplaats Barcelona. Espanyol huurt hem tot het einde van het seizoen en kan hem daarna definitief overnemen. Hij staat met de ploeg elfde, waar tegenstander Real Betis bezig is aan een indrukwekkend seizoen. De club uit Sevilla staat knap derde. Kunnen Vilhena en zijn ploeggenoten stunten?

Olympique Lyonnais - AS Saint Étienne (21.00 uur)

De Derby du Rhône is een van de meest intense derby's van Frankrijk. Waar de beide ploegen jarenlang bovenin meedraaiden, gaat het nu moeizaam. Peter Bosz staat met Olympique Lyonnais teleurstellende elfde, waar de tegenstander van vandaag de hekkensluiter is van de Ligue 1. De Nederlandse trainer is al zes duels op rij ongeslagen, maar daarvan wist hij er maar één te winnen. Lukt het nu wel om de drie punten te pakken of neemt de druk op de oefenmeester verder toe?

Voetbal op tv

20.00 uur: Voetbal op Vrijdag, ESPN - schakelprogramma van Keuken Kampioen Divisie

20.00 uur: Roda JC - ADO Den Haag, ESPN 2, live verslag van wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie

20.00 uur: MVV - FC Volendam, ESPN 3, live verslag van wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie

20.00 uur: De Graafschap - Almere City FC, ESPN 4, live verslag van wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie

21.00 uur: Watford - Norwich City, Ziggo Sport, live verslag van wedstrijd in de Premier League

21.00 uur: Olympique Lyonnais - AS Saint Étienne, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van wedstrijd in de Ligue 1

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen