Goed en slecht nieuws voor Ajax-interesse in Spurs' Bergwijn

7 januari 2022, 18:52

Tottenham Hotspur-manager Antonio Conte is niet van plan om Steven Bergwijn te laten gaan in de winterstop. De Italiaanse coach heeft aangekondigd dat de Nederlandse buitenspeler op de weg terug is bij de Premier League-club en daar is hij blij mee. Dat Heung-min Son mogelijk de rest van deze maand uit de roulatie ligt, maakt een Ajax-transfer een stuk minder logisch.

Tijdens het persmoment vrijdagmiddag ging Conte desgevraagd in op de situatie van Bergwijn. "Ik heb vandaag met Steven gesproken en zijn probleem in zijn kuit wordt steeds minder hevig. De verwachting is dat hij snel weer bij de wedstrijdselectie zal zitten", aldus de manager, die hem zondag in de FA Cup tegen Morecambe nog niet kan gebruiken.

Dat geldt ook voor sterspeler Son, die zeker twee en misschien wel drie à vier weken niet inzetbaar is vanwege een spierblessure. "Mede daardoor is het belangrijk dat Steven goed herstelt. Tegen Chelsea had Son ook al problemen." Pas na het duel met The Blues kwam de spierblessure van de Zuid-Koreaan aan het licht: tegen Chelsae deed hij nog bijna tachtig minuten mee.

Lees ook'Belangstelling Tottenham in Traoré goed nieuws voor Bergwijn?'

Wel concrete interesse in Traoré

Het enige positieve nieuws voor een mogelijke transfer van Bergwijn naar Ajax, is de bevestiging van het gerucht dat Tottenham Hotspur belangstelling heeft voor Wolverhampton Wanderers-aanvaller Adama Traoré. Na eerder The Athletic meldt ook het betrouwbare Sky Sports de belangstelling. Het medium meldt dat de interesse al langer het geval is, maar de kans groter is, omdat de laatste achttien maanden van zijn contract ingaat. Als zijn werkgever een aardig bedrag wil ontvangen, is dit het moment om hem te verkopen. Een serieus bod ligt er overigens nog niet bij The Wolves.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen