Haller vs. Salah: wie grijpt vandaag de spotlights?

26 januari 2022, 10:00   Bijgewerkt: 24 januari 2022, 10:11

Ivoorkust en Egypte strijden vandaag om een plek in de kwartfinale van de Afrika Cup. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, want een overduidelijke favoriet is er niet. Is er een hoofdrol weggelegd voor Sébastien Haller of grijpt Mohamed Salah juist de spotlights? Speel om het allemaal nog wat spannender te maken mee bij Bet365!

Ivoorkust plaatste zich voor de knock-outfase van de Afrika Cup door in een groep met Equatoriaal-Guinea, Sierra Leone en Algerije zeven punten te behalen. Als groepswinnaar werd het land van Ajax-spits Haller en PSV-sterkhouder Ibrahim Sangaré gekoppeld aan Egypte, dat in een groep met Nigeria, Sudan en Guinea-Bissau als tweede eindigde.

Haller was in de groepsfase een keer trefzeker, tegen Sierra Leone. Denk je dat hij vandaag zijn tweede doelpunt van het toernooi maakt? Dan kun je daar op inzetten bij Bet365. Voor een treffer van de Ajax-spits staat een quotering van 3.25. Een doelpunt van Sangaré levert 9.50 keer je inleg op. Uiteraard kan er ook worden ingezet op een goal van Liverpool-ster Mohamed Salah. Een doelpunt van de Egyptenaar is goed voor 2.75 keer je inzet.

Ivoorkust licht favoriet

In de ogen van Bet365 is Ivoorkust licht favoriet om ten koste van Egypte door te stoten naar de kwartfinale van de Afrika Cup. Voor een zege van Ivoorkust binnen de reguliere speeltijd staat een odd van 2.25. Zie jij Egypte binnen negentig minuten winnen? Daar staat een aantrekkelijke quotering van 3.75 tegenover. Verwacht je dat de ontmoeting van vandaag pas in de verlenging of middels strafschoppen beslist wordt? Dan kan dat [a,http://fcupdate.nl/bet365,_blank,2.90 keer je inzet] opleveren.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen