Heracles haalt Armenteros terug, Sparta huurt Deens international

31 januari 2022, 19:51
Heracles haalt Armenteros terug, Sparta huurt Deens international

Heracles Almelo heeft Samuel Armenteros voor de derde keer in de armen gesloten. De ploeg haalt hem transfervrij terug naar Nederland, waar hij in eerste instantie een contract tot het einde van het seizoen heeft getekend. Er is nog een optie om het contract met een jaar te verlengen.

"Ik wil graag alle fans van Heracles Almelo laten weten dat ik weer thuis kom. Ik heb er superveel zin in om weer te kunnen en mogen voetballen. Ik kan niet wachten om voor een vol Erve Asito te spelen. Tot snel!", is de korte reactie van de aanvaller op de website van de Eredivisionist. De spits speelde tussen 2009 en 2012 al voor Heracles en keerde terug in het seizoen 2016/2017. Nu begint hij dus aan zijn derde periode.

Technisch directeur Tim Gilissen is blij met de rentree, al heeft Armenteros al een half jaar geen wedstrijden gespeeld. "We hebben regelmatig contact met oud-spelers van de club, zo ook met Samuel. Hij heeft het afgelopen half jaar niet gespeeld, maar wil graag weer voetballen. Hij kent de club goed en wij weten wat hij in zijn mars heeft. Hij gaat samen met de staf aan de slag om zo snel mogelijk wedstrijdfit te worden."

Sparta haalt verdediger

Sparta Rotterdam heeft zich op huurbasis versterkt met Riza Durmisi, die tot het einde van het seizoen overkomt van SS Lazio. De Deense voetballer heeft 23 interlands achter zijn naam staan en moet de Kasteelclub nu helpen om degradatie te ontlopen. Gerard Nijkamp is blij met de nieuwe speler. "Met zijn jarenlange ervaring op hoog niveau geven we een verdedigende impuls aan ons team", aldus de technisch directeur.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen