Ihattaren brak ook met personal trainer: "Ons contact verwaterde"

12 januari 2022, 17:25

FC Utrecht lijkt zich een dezer dagen te gaan versterken met Mohamed Ihattaren. De vraag is hoe fit de negentienjarige middenvelder is als hij aansluit bij de selectie van trainer René Hake. De afgelopen weken heeft Ihattaren zijn conditie in elk geval niet op peil gehouden bij Jordy Best.

Begin november gaf Ihattaren na weken van radiostilte een teken van leven door met Best te poseren op de velden van de Utrechtse amateurclub Elinkwijk. Met de personal trainer onderhield hij enige tijd zijn conditie. "Mohamed belde in november dat hij terug was in Nederland en graag met mij aan de slag wilde", vertelt Best aan het Algemeen Dagblad.

De eigenaar van Bestpersonalsportskills had in het verleden al een keer met Ihattaren gewerkt. "En dat was blijkbaar goed bevallen", aldus Best. "In november en december heb ik Ihattaren een aantal weken één-op-één begeleid. Ik kon duidelijk zien dat hij een tijdje niets had gedaan. Ik probeerde hem fit te krijgen door veel met de bal te werken. Mohamed is een positieve jongen, die hard en serieus trainde, van een dolletje houdt en al snel flinke progressie boekte."

Volgens Best was Ihattaren een eind op weg om fit te raken. "In de gesprekken die ik met hem had, merkte ik dat zijn mindset veranderde. Hij had echt een doel voor ogen. Maar na een paar weken verwaterde ons contact. In december liet Mohamed opeens niet meer van zich horen."

Ihattaren verruilde afgelopen PSV voor Juventus nadat hij zich in Eindhoven onmogelijk had gemaakt. De Italiaanse grootmacht stalde de middenvelder direct bij Sampdoria, waar hij te zwaar aankwam. Ihattaren kreeg van de club de tijd om aan zijn fitheid te werken, maar keerde in oktober plots terug naar Nederland. Een maand later brak Ihattaren met Mino Raiola. Sindsdien behartigt Ali Dursun de belangen van de speler.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen