Kritiek op Drommel zwelt aan: 'Hij ging weer hopeloos de fout in'

21 januari 2022, 07:49   Bijgewerkt: 21 januari 2022, 09:11

PSV plaatste zich donderdagavond weliswaar voor de kwartfinale van de KNVB Beker, maar overtuigend was het zeker niet wat de ploeg van trainer Roger Schmidt tegen Telstar (2-1). In de Nederlandse media is er vooral veel aandacht voor de blunder van Joël Drommel bij het openingsdoelpunt.

Drommel ging bij de 0-1 van Telstar hopeloos de fout in. De doelman dook onder een hoekschop door, waardoor Ozgür Aktas de bezoekers op een verrassende voorsprong kon zetten. 'Het zal het toch al broze vertrouwen van de keeper met het oog op de topper van zondag tegen Ajax geen goed doen', stelt De Telegraaf.

Het was zeker niet de eerste fout van Drommel dit seizoen. 'Het niet afdekken van de korte hoek, een voorzet verkeerd verwerken en een bal door de vingers laten glippen behoren ook al tot zijn foutenlast in slechts een dik half jaar bij PSV', somt de krant op.

'Joël Drommel verkeek zich - niet voor het eerst - op een hoekschop, tastte flink mis en zag hoe centrale verdediger Özgür Aktas met het hoofd koel raak knikte. Een domper voor de goalie', schrijft het Eindhovens Dagblad. 'Aktas kopte na een kwartier raak uit een corner, waarbij doelman Joël Drommel er niet goed uitzag', aldus NUSport.

Drommel ligt sinds zijn komst PSV onder een vergrootglas. De doelman maakte al meerdere kostbare fouten, maar geniet nog altijd het vertrouwen van Schmidt. Komende zondag tegen Ajax zal Drommel dan ook gewoon weer onder de lat verschijnen, tenzij er de komende dagen gekke dingen gebeuren.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen