'Liverpool kaapt FC Porto-sterkhouder Diaz weg voor neus Conte'

28 januari 2022, 14:48

Er hangt een flinke tegenvaller in de lucht voor Tottenham Hotspur. De Londense club dreigt opnieuw naast een transfertarget te grijpen. Nadat eerder deze week al bekend werd dat Wolverhampton-aanvaller Adama Traoré voor FC Barcelona lijkt te kiezen, dreigt nu ook de strijd om Luís Díaz verloren te gaan.

Liverpool zou volgens Engelse media namelijk met FC Porto in gesprek zijn om de Colombiaan over te nemen van de Portugese koploper. Tottenham zou enkele dagen geleden een bod van 45 miljoen euro hebben uitgebracht op de aanvallend ingestelde speler. Volgens onder meer The Times en The Athletic zou Diaz echter de voorkeur geven aan Liverpool, dat ook interesse zou hebben.

The Reds zouden een bod voorbereiden van om en nabij 45 miljoen euro. Tevens zou de club van trainer Jürgen Klopp er enkele voor FC Porto interessante bonussen bovenop gooien die het transferbedrag op termijn bijna kunnen verdubbelen. De tabloids verwachten dat Liverpool en FC Porto nog voor het sluiten van de transfermarkt elkaar de hand schudden.

Díaz komt sinds 2019 uit voor FC Porto en maakt dit seizoen grote indruk in de Portugese competitie: in achttien duels nam hij veertien goals en vijf assists voor zijn rekening. FC Porto lijkt hard op weg naar de landstitel in de Primeira Liga. De club heeft een voorsprong van zes punten op de huidige kampioen Sporting Portugal.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen