Olympiakos-verdediger Semedo in elkaar geslagen bij eigen huis

15 januari 2022, 14:44

Oympiakos-verdediger Rúben Semedo is volgens Portugese media bij zijn eigen huis aangevallen door in maskers gehulde mannen. De omstreden Portugees werd met houten stokken in elkaar geslagen toen hij samen met een vriend aankwam bij zijn woning. Semedo is met verwondingen aan zijn rug en schouder voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

De 27-jarige Semedo was de afgelopen jaren vooral zelf degene die negatief in het nieuws kwam. Zo kreeg hij in zijn periode bij Villarreal een veroordeling tot een gevangenisstraf van vijf jaar voor een poging tot moord, diefstal en illegaal wapenbezit aan zijn broek. De voormalig speler van Sporting Portugal hoefde niet daadwerkelijk te brommen, maar mag acht jaar Spanje niet in.

Tot slot van rekening werd Semedo vorig jaar door een minderjarig meisje beschuldigd van verkrachting. Semedo werd opgepakt en verklaarde voor de rechter dat hij dacht dat het slachtoffer 19 jaar was. Hij kwam onlangs weer in het nieuws toen een vriendin hem beschuldigde van mishandeling. Semedo werd veroordeeld tot een celstraf, die uiteindelijk aan hem voorbij ging doordat de vrouw de aanklacht introk.

Semedo speelt sinds 2020 voor Olympiakos en kwam bij de Portugese nationale ploeg tot één interland. Het is onduidelijk wat de reden achter de aanval van de gemaskerde mannen. Eveneens is nog onduidelijk of de politie al verdachten op het spoor is of heeft aangehouden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen