PSV-watcher Timmer: "Verwacht niet dat Schmidt doorgaat"

19 januari 2022, 10:16   Bijgewerkt: 19 januari 2022, 10:35

Het is nog altijd niet bekend of Roger Schmidt ook na dit seizoen trainer van PSV zal zijn. Voetbal International-verslaggever Marco Timmer sprak de verwachting uit dat hij zijn aflopende contract niet zal verlengen. Dat deed hij dinsdagavond in het praatprogramma VI Vandaag

Toen daar met de PSV-watcher de aanstaande topper tussen PSV en Ajax werd besproken, kwam ook het contract van Schmidt ter sprake. Presentator Wilfred Genee drong erop aan dat Timmer duidelijkheid gaf over het vertrek van de trainer, maar zelf bleef hij iets voorzichtiger. "De kans is aanwezig dat hij stopt. Op dit moment verwacht ik dat hij niet doorgaat", stelde hij uiteindelijk.

Johan Derksen denkt dat dat geen slechte zaak zou zijn en wijst op zijn omgang met Mo Ihattaren. "Hij slaagde er niet in om die jongen te raken. Van Bommel wel, onder hem was Ihattaren het grootste talent van Nederland", herinnerde hij zich. Overigens was Timmer het daar niet mee eens. "Er is er één verantwoordelijk voor het mislukken van zijn carrière en dat is Ihattaren zelf."

Volgens Derksen was echter ook Davy Pröpper, die ondanks afscheid nam omdat hij zich niet comfortabel voelde in de voetbalwereld, een voorbeeld van mismanagement van Schmidt. "Hij kon Pröpper dus ook niet raken. Die is voor geld naar Eindhoven gehaald, dat is weer kapitaalvernietiging. Nu is Veerman er, ook een kwetsbare jongen. Ik denk dat hij er ook blij mee zal zijn als hij gewisseld wordt."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen