Sampdoria ziedend op Ihattaren, Helmond Sport weigert te spelen

14 januari 2022, 00:30   Bijgewerkt: 13 januari 2022, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 13 januari 2022.

'Sampdoria denkt aan juridische stappen tegen Ihattaren'

Sampdoria overweegt juridische stappen te nemen tegen Mohamed Ihattaren. De Italiaanse club is verbolgen over de uitspraken die de negentienjarige middenvelder in De Telegraaf heeft gedaan. De club herkent zich niet in die uitlatingen. Zo liet de kersverse voorzitter van de club al weten dat 'geen letter' van het interview van Ihattaren klopt. Ihattaren lijkt binnenkort door Juventus te worden verhuurd aan FC Utrecht.

'Amerikaans avontuur lonkt naar Utrecht-doelman Paes'

Maarten Paes kreeg afgelopen week te horen dat niet hij, maar collega Fabian de Keijzer in de tweede seizoenshelft de eerste doelman bij FC Utrecht is. Paes lijkt echter niet te lang te hoeven treuren: voor de goalie lonkt een Amerikaans avontuur. FC Dallas zou de 25-jarige goalie volgens het Algemeen Dagblad willen huren van de Domstedelingen. De MLS begint in februari.

Geen Madrileens onderonsje in finale Spaanse Supercopa

Athletic Bilbao heeft donderdag de finale van de Supercopa de España bereikt. In Saoedi-Arabië was de ploeg uit Baskenland met 2-1 te sterk voor het Atlético Madrid van coach Diego Simeone. Daardoor krijgt Bilbao de kans om de Supercopa-titel te verdedigen tegen Real Madrid, dat ondanks een treffer van Luuk de Jong woensdag met 3-2 te sterk was voor FC Barcelona.

Liverpool krijgt tiental Arsenal niet opzij in League Cup

Liverpool is er op eigen veld niet in geslaagd een tiental van Arsenal opzij te zetten in de eerste van twee wedstrijden in de halve finales van de League Cup. Op Anfield kon Arsenal-middenvelder Granit Xhaka al binnen het half uur inrukken met een rode kaart. Ondanks het enorme veldoverwicht, lukte het Liverpool - met Virgil van Dijk negentig minuten binnen de lijnen - niet om tot grote kansen en dus doelpunten te komen. Volgende week is de return in Londen.

Helmond Sport weigert te voetballen tegen FC Emmen

Helmond Sport reist vrijdag niet af naar Drenthe voor de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd tegen FC Emmen. De club stelt dat het niet mogelijk is om te spelen, gezien het grote aantal afwezige spelers. De KNVB had de club eerder nog verteld dat het gewoon moest spelen, omdat het grote aantal afwezigen niet volledig te relateren is aan corona. De Helmonders kampen namelijk ook met de nodige blessures. Een straf van de KNVB dreigt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen