Te Kloese begonnen bij Feyenoord: "Merk meteen de impact"

19 januari 2022, 17:20

Dennis te Kloese is woensdag officieel gestart als de nieuwe algemeen directeur van Feyenoord. De 47-jarige bestuurder werd een tijdje terug al gepresenteerd door de Rotterdammers. Te Kloest kijkt uit naar de uitdagingen die in Rotterdam-Zuid liggen te wachten.

"Voor mij is het een fantastische kans en eer om algemeen directeur te worden van deze schitterende club", aldus Te Kloese via de clubkanalen. "Je merkt meteen de impact en de grootheid van Feyenoord. De interesse in deze club is inmens. Ik was erg onder de indruk van alle positieve reacties, daar ben ik erg blij mee. Ik heb altijd bewondering gehad voor Feyenoord, het is een club van hard werken en veel inzet. Ik had geen enkele twijfel om hier te gaan werken."

Te Kloese loopt zeker niet weg voor de verschillende dossiers in De Kuip. De komende weken gaat hij meteen vol aan de slag. "Er zijn veel zaken die mijn aandacht nodig hebben, alleen vind ik het belangrijk alles stap voor stap te doen. Ik wil een goed en breed beeld krijgen van waar de club staat en heb er bewust voor gekozen om dat beeld niet van buitenaf te vormen. De komende tijd hoop ik snel persoonlijk contact op te bouwen met de mensen binnen de organisatie."

Feyenoord moest in oktober vorig jaar op zoek naar een nieuwe algemeen directeur toen Mark Koevermans zijn afscheid aankondigde. Hij stapte uiteindelijk in december op vanwege bedreigingen aan zijn adres. Te Kloese was tot op heden in Nederland enkel actief als scout voor Ajax. Daarna vertrok hij naar Mexico en de Verenigde Staten. Te Kloese werkte voor de Mexiaanse voetbalbond en was werkzaam voor Chivas Guadalajara, Chivas USA, Tigres en LA Galaxy.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen