'Van de Beek aangeboden bij Newcastle en Dortmund'

13 januari 2022, 14:22

Donny van de Beek kan Manchester United deze maand nog verlaten. Borussia Dortmund en Newcastle United worden genoemd als opties voor een winters vertrek. Bij de Engelse club komt hij dit seizoen nauwelijks aan spelen toe, ook niet na het vertrek van Ole Gunnar Solskjær en de komst van Ralf Rangnick.

The Telegraph maakt bekend dat Van de Beek op huurbasis naar Nwcastle kan. Hij moet de club helpen om de degradatiezone te verlaten. De Engelse topclub is ambitieus sinds de overname van een Saoedisch consortium, maar vooralsnog is het eerste doel om niet te degraderen. Van de Beek moet daarvoor een van de sterkhouders op het middenveld worden met zijn scorend vermogen en loopvermogen.

The Manchester Evening weet dat ook Dortmund dus een mogelijke bestemming is voor de oud-Ajacied. Hij zou aangeboden zijn bij de Duitse club, al wordt uit de berichtgeving niet duidelijk of Manchester United dat heeft gedaan of het management van de speler. Het is ook niet bekend in hoeverre de werkgever van Donyell Malen oren heeft naar de komst van Van De Beek, die in Engeland nooit helemaal uit de verf kwam.

Mede daarom zou de middenvelder zelf wel openstaan voor een tijdelijk vertrek van Old Trafford. Van de Beek kan niet rekenen op een basisplaats en is een reserverol wel zat. Dit seizoen begon hij pas vier keer in de basis. In de Premier League startte hij geen enkele keer, al mocht hij wel meerdere keren als invaller het veld betreden.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen