Willem II wil met 'flink bod' concurrent van captain beroven

17 januari 2022, 20:08

Willem II hoopt zich deze maand te versterken met Melle Meulensteen. De Tilburgse club heeft volgens het Brabants Dagblad een 'flink bod' neergelegd voor de 22-jarige centrumverdediger. RKC Waalwijk is echter niet van plan om mee te werken aan een vertrek van zijn aanvoerder.

Vorige week bracht Willem II het eerste bord uit op Meulensteen, die in Waalwijk nog tot medio 2024 vastligt. Het verbeterde bod is volgens het BD 'dusdanig hoog dat ook RKC er niet slechter van wordt'. Toch is een transfer zeker geen uitgemaakte zaak. Hoewel Meulensteen klaar is voor de stap, wil RKC hem niet laten gaan.

Bij RKC wil men niets kwijt over de vermeende belangstelling van Willem II voor Meulensteen. "Wij gaan nooit in op geruchten ten aanzien van eventuele inkomende of uitgaande transfers", laat algemeen directeur Frank van Mosselveld in een korte reactie weten.

Mocht Willem II erin slagen om Meulensteen in te lijven, dan delen de Tilburgers een flinke dreun uit aan een directe concurrent. RKC Waalwijk is immers net als Willem II verwikkeld in de strijd tegen degradatie. Het verschil tussen de clubs is één punt in het voordeel van RKC.

Meulensteen staat sinds 2018 onder contract bij RKC. De afgelopen jaren kwam hij in alle competities 114 keer in actie voor de club uit Waalwijk.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen