Pele van Anholt meldt zich bij FC Groningen voor proefperiode

10 februari 2022, 13:05

Pele van Anholt traint de komende twee weken mee bij FC Groningen, zo maakt de nummer tien van de Eredivisie donderdag via de officiële kanalen bekend. In deze periode gaat de club bekijken of de transfervrije rechtervleugelverdediger een versterking kan zijn voor de selectie van trainer Danny Buijs.

Van Anholt zit sinds zijn vertrek bij het Cypriotische Enosis Neon Paralimni afgelopen zomer zonder club. Bij sc Heerenveen hield de verdediger, die ook als controlerende middenvelder uit de voeten kan, de voorbije tijd zijn conditie op peil. Tot een hernieuwde samenwerking kwam het niet.

Bij Groningen keert Van Anholt mogelijk alsnog terug op de Nederlandse velden. De verdediger beschikt over een hoop ervaring. Namens FC Emmen, Heerenveen, Willem II en NAC Breda speelde hij meer dan tweehonderd wedstrijden in het Nederlandse betaald voetbal. Ook speelde hij een tijdje in de Verenigde Staten bij Los Angeles Galaxy.

Groningen trok eerder deze winter met Emmanuel Matuta en Melayro Bogarde twee spelers aan. Daar staat het vertrek van Wessel Dammers en Patrick Joosten tegenover.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen