Vrije val PSV aanstaande? "Plek drie wordt zelfs niet makkelijk"

7 februari 2022, 10:20   Bijgewerkt: 7 februari 2022, 10:25

De analytici bij Studio Voetbal zijn het eens: PSV gaat zich dit seizoen niet meer mengen in de strijd om de titel. Tijdens de winterstop stonden de Eindhovenaren nog aan kop in de Eredivisie, maar na de nederlaag tegen AZ bedraagt de achterstand op koploper Ajax vijf punten. De tafelgasten zijn keihard in hun oordeel.

"PSV wordt geen kampioen en ook geen tweede", aldus Arno Vermeulen. "Als ze heel goed hun best doen worden ze tweede, maar dat zal ook niet makkelijk. Ze hebben een heel groot probleem, ik denk dat ze het heel erg lastig gaan krijgen. Ze hebben de punten gepakt tegen de mindere tegenstanders omdat de individuele kwaliteit hebben, maar je ziet niets van een team of systeem."

Daar sloot Pierre van Hooijdonk zich bij aan. "Ik denk dat veel mensen PSV als nummer twee hadden verwacht. Maar Arne Slot van Feyenoord bewijst dat als je je elftal niet door elkaar husselt, je steeds beter wordt en een stijgende lijn inzet." Ook Ibrahim Afellay was hard. "Hoe kan je automatismen in je elftal krijgen als je iedere week met andere spelers speelt? Het is een jojo-effect."

Theo Janssen spaarde de nummer twee, die nog een voorsprong van een punt ten opzichte van Feyenoord heeft, eveneens niet. "Het is iedere week weer anders. Tegen AZ leek het echt helemaal nergens op. Het was echt heel erg slecht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen