El Khayati gaat bij Willem II proberen wat hem bij ADO niet lukte

11 maart 2022, 10:08

Willem II heeft de komst van Abdenasser El Khayati vrijdagmorgen via de officiële kanalen wereldkundig gemaakt. De 33-jarige middenvelder moet de Tilburgse club de komende maanden behoeden voor degradatie.

El Khayati tekent in het Koning Willem II Stadion een contract het einde van het seizoen. De middenvelder kan in deze fase van het seizoen worden vastgelegd omdat hij een transfervrije status genoot. Afgelopen zomer vertrok El Khayati bij ADO Den Haag om vervolgens geen nieuwe club te vinden. Met de Haagse club degradeerde hij uit de Eredivisie.

Met El Khayati haalt Willem II een speler binnen die weet wat er wordt gevraagd op het hoogste Nederlandse niveau. Namens ADO was hij in 88 competitiewedstrijden liefst 32 keer trefzeker. Onduidelijk is of El Khayati er meteen staat. Het ontbeert hem immers aan wedstrijdritme. De laatste keer dat hij in actie kwam, was in mei vorig jaar.

El Khayati komt bij Willem II terecht bij de nummer vijftien van de Eredivisie. De Tilburgse club gaat de komende maanden proberen niet bij de laatste drie te eindigen. Eerder deze week nam Willem II afscheid van hoofdtrainer Fred Grim. Het is nog niet bekend wie hem opvolgt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen