Eriksen zal tegen Oranje rentree maken voor Denen

15 maart 2022, 11:52   Bijgewerkt: 15 maart 2022, 14:08

Prachtig nieuws uit Denemarken: Christian Eriksen keert voor het eerst sinds zijn hartproblemen terug bij de nationale ploeg van Denemarken. Na enkele wedstrijden te hebben gespeeld voor Brentford, heeft de bondscoach hem weer opgeroepen. Dat betekent dat hij op 26 maart weer van de partij is in de interland tegen Nederland. De kans is dan ook groot dat hij dan zijn eerste minuten voor zijn land weer gaat maken.

Denemarken speelt eind maart twee oefenduels, voordat het begint aan de Nations League deze zomer. Eerst komt het op bezoek in de Johan Cruijff ArenA, wat deze wedstrijd voor Eriksen nog eens extra lading meegeeft. Vervolgens speelt het nog een thuiswedstrijd op 29 maart tegen het Servië van Dusan Tadic. Daarmee keert de Deen negen maanden na zijn hartstilstand terug bij de nationale ploeg.

Eriksen zakte op het EK van afgelopen zomer tegen Finland in elkaar en moest gereanimeerd worden. Vervolgens begon hij aan een zware revalidatie, maar inmiddels is hij weer helemaal fit. Denemarken plaatste zich zonder Eriksen ongeslagen voor het WK van komende winter in Qatar. Deze zomer speelt Denemarken in de Nations League tegen Frankrijk, Kroatië en Oostenrijk in de hoogste divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen