Petrovic legt uit waarom hij Willem II heeft afgezegd

14 maart 2022, 19:04
Petrovic legt uit waarom hij Willem II heeft afgezegd

Kevin Hofland werd maandag gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van Willem II, maar de naam van de 42-jarige oefenmeester stond niet helemaal bovenaan het wensenlijstje van de Tilburgers. Zeljko Petrovic was de voornaamste kandidaat om Fred Grim op te volgen, maar hij had andere plannen.

In de podcast Kick-off Eredivisie van De Telegraaf vertelt Petrovic dat hij na het ontslag van Grim en het op non-actief zetten van technisch directeur Joris Mathijsen iedere dag contact heeft gehad met Willem II. "Ik had de club dolgraag geholpen en in de Eredivisie gehouden zoals vorig jaar, maar was al in onderhandeling met Qatar. Overigens was Kevin Hofland daarvan op de hoogte gesteld door Willem II", vertelt hij.

Inmiddels heeft Petrovic een mondeling akkoord bereikt met de club uit Qatar. In de loop van de week hoopt de 56-jarige trainer meer duidelijkheid te krijgen. Het is niet bekend om welke club uit Qatar het gaat, maar wel dat het gaat om een club die uitkomt op het hoogste niveau van het land. De Qatars Stars League telt twaalf clubs.

Petrovic hield Willem II vorig seizoen in de Eredivisie. Daarna was hij als (assistent-)bondscoach in dienst bij de nationale ploeg van Irak.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen