Slot deelt goed selectienieuws en stelt Feyenoord-fans gerust

4 maart 2022, 14:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord treedt zaterdagavond vrijwel op volle sterkte aan tegen FC Groningen. Alleen Philippe Sandler, die sowieso nog iets langer nodig heeft om fit te worden, is nog afwezig. Alle spelers waar twijfels over bestonden, zijn echter inzetbaar.

Dat goede nieuws deelde trainer Arne Slot vrijdagmiddag tijdens zijn persconferentie. Het ging onder meer om basisspelers Tyrell Malacia en Luis Sinisterra. Eerstgenoemde ontbrak eerder deze week op de training van de Rotterdammers. Sinisterra was wel aanwezig, maar kon niet de gehele sessie meedoen. Beiden zijn zaterdag (21.00 uur) echter gewoon inzetbaar.

Dat geldt ook voor Cole Bassett, die zijn training van afgelopen dinsdag moest staken vanwege een hoofdblessure, maar daar dus geen ernstige klachten aan heeft overgehouden. Cyriel Dessers en Reiss Nelson ontbraken vorig weekend wegens lichte blessures tegen AZ, maar keren terug in de wedstrijdselectie. Dat geldt ook voor Fredrik Aursnes, die zijn schorsing heeft uitgezeten.

Arnesen

Intussen hoopt Feyenoord nog altijd vurig op het bijtekenen van technisch directeur Frank Arnesen. Een akkoord werd al enige tijd verwacht, maar vanochtend kwam het nieuws naar buiten dat er nog geen witte rook is en de partijen volgende week verder in gesprek gaan. Arne Slot stelde de achterban gerust. "Ik heb alle aanleiding om te denken dat Frank Arnesen zijn contract gaat verlengen", zei Slot, geciteerd door RTV Rijnmond-verslaggever Dennis van Eersel. "Hij is al veel bezig met volgend seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen