Martins Indi niet verrast na oproep Oranje: "Altijd geloof gehouden"

29 mei 2022, 17:18   Bijgewerkt: 29 mei 2022, 17:24
Foto: © ProShots

Voor Bruno Martins Indi is het een mooie week. De verdediger plaatste zich zondagmiddag met AZ voor de voorronde van de Conference League dankzij een 6-1 overwinningen op Vitesse en mag zich een dag later voor het eerst in vijf jaar weer melden bij het Nederlands elftal. Na de wedstrijd stond hij dan ook tevreden voor de camera van ESPN.

"Ik ben hartstikke blij en ik dank AZ voor het platform dat het me geeft om mezelf te laten zien", begon Martins Indi. "Louis van Gaal belde me en vertelde dat ik een kans zou krijgen. Of ik wist wat ik moest zeggen? 'Dankjewel. Ik heb nog geen vakantie geboekt, dus het komt goed uit'", lachte de verdediger die in 2012 onder dezelfde bondscoach zijn debuut maakte in Oranje. 

"Op basis van mijn prestaties geloofde ik wel altijd dat ik in aanmerking zou kunnen komen. Daarbij moet je natuurlijk hebben dat het team ook goed speelt. Ik heb altijd geloof gehouden. Dit gaf me hetzelfde gevoel als de eerste keer. Ik was hartstikke blij en heb het ook goed gevierd." Wat hij verwacht van zijn verblijf bij Oranje? "Ten eerste dat ik mezelf kan laten zien op trainingen. Er staat een heel goede groep, dus daar ik wil ik onderdeel van zijn."

Europees voetbal

Na de 6-1 overwinning op Vitesse en daarmee het behalen van Europees voetbal sluit Martins Indi bovendien met een goed gevoel aan. "Ongekend, een grote uitslag, verdiend gewonnen", begon hij positief. "Alleen willen we nooit zo in achtervolging zijn als begin van het seizoen en nu weer in de play-offs. We hebben het wel goed afgemaakt vandaag, maar volgende keer mogen we niet achter komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen