Tubantia: vrouw van FC Twente-speler mishandeld tijdens derby

3 mei 2022, 15:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De vrouw van een speler van FC Twente heeft afgelopen weekend een schop gehad tijdens de onstuimige wedstrijd tegen rivaal Heracles Almelo. De derby liep niet alleen op het veld uit de hand, maar kende ook op de tribune diverse dieptepunten. Het is niet bekend om welke spelersvrouw het gaat.

Het treurige incident wordt besproken in de voetbalpodcast van Tubantia. De derby liep op vele vlakken volledig uit de hand. Supporters smeten bekers bier op het veld, bekogelden FC Twente-doelman Lars Unnerstall met aanstekers en een Heracles-supporter deelde zelfs een klap uit aan Twente-aanvaller Vaclav Cerny. Datzelfde overkwam dus een spelersvrouw.

Het is eveneens niet duidelijk waarom de vrouw werd geschopt en of zij zelf ook schuld had aan het incident. Volgens de journalisten van de krant waren er ook supporters die het veld bestormden. Desondanks haalde de pikante wedstrijd het eindsignaal.

Heracles speelde tachtig minuten lang met een man minder, maar sleepte alsnog een gelijkspel uit het vuur. Door de 1-1 remise liep FC Twente averij op in de jacht op nummer drie Feyenoord.

Lees ook: Cerny doet aangifte tegen Heracles-supporter die hem sloeg

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit verhaal klopt niet. Luister de podcast maar eens af. Dit is nepnieuws.

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Compleet krankzinnig…

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen