Clubs informeren naar Bruma, PSV bereid mee te werken

2 juni 2022, 16:47

Een aantal Turkse clubs heeft bij PSV geïnformeerd naar Armindo Bruma, zo meldt het Eindhovens Dagblad donderdagmiddag. De belangstelling is nog niet concreet, want er nog geen bod is uitgebracht op de 27-jarige aanvaller. Welke Turkse clubs Bruma op de radar hebben staan, is niet bekend. Een jaar geleden werd Bruma in verband gebracht met een overgang naar Besiktas.

Het lijkt er voorlopig op dat Bruma zich op 20 juni gewoon op De Herdgang meldt. Dan staat de eerste training van PSV voor het nieuwe seizoen in de planning. Het is volgens Catio Baldé, zaakwaarnemer van Bruma, op dit moment lastig te zeggen welke kant het uitgaat deze transferperiode. "Zolang Bruma contractspeler is van PSV zal hij alles voor de club geven", laat hij weten.

PSV nam Bruma in de zomer van 2019 voor circa twaalf miljoen euro over van RB Leipzig. Na een tegenvallend debuutseizoen werd Bruma in het seizoen 2020/21 verhuurd aan Olympiakos. Met de Griekse topclub won hij de landstitel, waarna hij terugkeerde naar Eindhoven. Het voorbije seizoen liet Bruma zo nu en dan zien waarom PSV drie jaar geleden grof geld voor hem betaalde, maar het hoge niveau hield hij nooit voor een langere periode vast.

Bruma ligt nog voor twee jaar bij PSV. Hoewel Ruud van Nistelrooij nog niet heeft laten weten wat zijn plannen met de vleugelaanvaller zijn, staan de Eindhovenaren er niet onwelwillend tegenover hem de komende transferperiode van de hand te doen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen