Transferupdate Twente: club dacht aan terugkeer oude bekende

7 juni 2022, 18:45

Net als iedere club is ook FC Twente bezig de selectie op orde te maken voor het komende seizoen. Op veel posities bestaat daarbij nog veel onduidelijkheid. Inmiddels wel zeker is dat Jesse Bosch de club transfervrij verlaat en dat Tjaronn Chery, ondanks een poging van de Tukkers, de club niet komt versterken.

Tubantia schreef dat de club uit Enschede een poging had gedaan om Chery terug naar de Eredivisie te halen. De aanvallende middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Twente voor hij naam maakte bij ADO Den Haag en FC Groningen. Inmiddels speelt hij bij het Israëlische Maccabi Haifa, waar hij dacht deze zomer transfervrij te kunnen vertrekken. Dit bleek toch niet het geval te zijn. Daarom zag FC Twente toch af van de transfer.

Bosch

De regionale krant kwam verder met het nieuws dat Jesse Bosch de club transfervrij gaat verlaten. De 22-jarige middenvelder uit de eigen jeugdopleiding werd het met de club niet eens over een verlenging van zijn aflopende contract. Bosch was in het seizoen 2020/21 vaak basisspeler bij FC Twente, maar moest het afgelopen jaar vaker met invalbeurten doen. Hij kwam afgelopen seizoen tot 26 optredens.

Onzekerheid

Dan zijn er nog enkele spelers over wie onduidelijkheid bestaat. Twente zou Dimitrios Limnios graag nog een jaar huren van 1. FC Köln, maar op dit moment is dat volgens technisch directeur Jan Streuer te duur. Verder verwacht hij aan het einde van deze week te horen of Manfred Ugalde nog een seizoen gehuurd kan worden van Manchester City en is het nog de vraag of Joshua Brenet voor Twente te behouden is. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen