'Afvaardiging PSV bekeek Uruguayaanse centrumverdediger'

10 juli 2022, 23:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een afvaardiging van PSV zat deze week op de tribune bij de Copa Libertadores-wedstrijd tussen Estudiantes en Fortaleza voor Agustín Rogel, zo beweert journalist Fer Pujol van Cielsports. Het is onduidelijk of de Eindhovenaren concrete interesse hebben in de 24-jarige centrale verdediger.

Wel is bekend dat PSV zich met een centrumverdediger wil versterken. Het liefst een linksbenige. Dat is Rogel niet. Hij is een rechtspoot, maar vanwege zijn contractstatus mogelijk alsnog een interessante speler voor de Eindhovenaren. De verbintenis van Rogel bij Estudiantes loopt namelijk over een half jaar af, waardoor er geen fors bedrag voor hem zal hoeven worden betaald.

Rogel is een verdediger uit Uruguay die al wat ervaring in het Europese voetbal heeft. In 2018 verliet hij zijn thuisland om bij het Russische Krylia Sovetov Samara aan de slag te gaan. Een jaar later verkaste Rogel naar Toulouse, waar hij minder aan spelen toekwam dan gehoopt. Na tien wedstrijden in de Ligue 1 in anderhalf jaar werd hij verhuurd aan Estudiantes. Begin dit jaar maakte hij de definitieve overstap naar de Argentijnse club.

PSV heeft zich deze zomer aardig geroerd op de transfermarkt. Met Ki-Jana Hoever (Wolverhampton Wanderers), Boy Waterman (OFI Kreta), Walter Benítez (OGC Nice), Luuk de Jong (Sevilla), Guus Til (Spartak Moskou) en Xavi Simons (Paris Saint-Germain) werden tot nu toe zes spelers aangetrokken. Daar komt met Savio waarschijnlijk binnenkort nog een bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen