Bosz eerlijk over Tagliafico: "Malacia was misschien beter geweest"

25 juli 2022, 09:49
Foto: © ProShots

Olympique Lyon heeft deze week de komst van Nicolás Tagliafico wereldkundig gemaakt. Peter Bosz is blij met de vleugelverdediger, maar had toch liever Tyrell Malacia gehaald. De linksback leek naar Frankrijk te komen, maar koos uiteindelijk voor een avontuur bij Manchester United.

De oefenmeester wilde graag een nieuwe back hebben na het vertrek van Emerson Palmieri, die afgelopen seizoen gehuurd werd van Chelsea. "Ik heb geen druk hoeven zetten. Ik werk met de club goed samen, de mensen kennen mijn wensen", vertelt de trainer voor de camera van ESPN. Hij liet Tagliafico bewust buiten zijn selectie voor het oefenduel met Feyenoord. "Hij is vrijdagavond laat ingevlogen, nadat hij eerst in Lyon werd gekeurd. Hij is nog niet klaar om te spelen."

Naar verluidt waren Ajax en de Franse club snel akkoord over een deal door een gelimiteerde transfersom in het contract van de Argentijn. Desondanks liet de deal op zich wachten. De verdediger zou in eerste instantie gehoopt hebben op een club uit een grotere competitie, maar uiteindelijk ging hij toch in zee met Lyon.

Tyrell Malacia

"Ik ben heel blij dat hij gekomen is", vertelt Bosz, die de Argentijn en Malacia 'twee verschillende types' noemt. "Eentje is meer voor de korte termijn. Die staat er meteen, heeft meer ervaring. Malacia is jonger, had op de langere termijn meer restwaarde en zou voor de club daarom misschien wat beter zijn geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuk om te zeggen over je nieuwe aanwinst, zal hem goed doen :p

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen