'Feyenoord stelt Cruz Azul ultimatum voor bod op Giménez'

22 juli 2022, 08:41

De komst van de Pool Sebastian Szymanski is in kannen en kruiken, maar Feyenoord hoopt zich ook snel te kunnen versterken met de Mexicaanse spits Santiago Giménez. De Rotterdammers hebben Cruz Azul een deadline gesteld om te reageren op het uitgebrachte bod.

Dat meldt Mexicaanse tak van ESPN althans. Volgens de zender zou Feyenoord een goed bod hebben uitgebracht op de jonge Mexicaan, maar daar wel snel een reactie op willen hebben. Naar verluidt zou de nummer drie van het vorige Eredivisie-seizoen een bod van drie miljoen euro hebben neergelegd bij de Mexicaanse club, waarvoor de Rotterdammers in het bezit willen komen van de helft van de transferrechten.

Feyenoord, dat naarstig op zoek is naar versterkingen, heeft bij Cruz Azul aangegeven voor het einde van deze week een reactie te willen ontvangen op het uitgebrachte bod. Het contract van de spits, die ook gelinkt wordt aan het Servische Rode Ster Belgrado, loopt bij de nummer dertien van Mexico nog één seizoen door.

Szymanski

Hoewel Feyenoord nog druk in onderhandeling is over de komst van de 21-jarige Mexicaan, zijn de Rotterdammers wel rond met Szymanski, die de Rotterdamse club op huurbasis komt versterken. De Pools international is volgens het Algemeen Dagblad aangekomen in Rotterdam, waar hij spoedig zijn contract zal ondertekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beetje tempo kan geen kwaad wil de ploeg met oefenwedstrijden op elkaar ingespeeld wil raken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen