Odgaard: "Als ik het niveau zie, kan AZ de top drie opnieuw aanvallen"

21 juli 2022, 21:29

Jens Odgaard staat vanavond (donderdag) tegen Tuzla City voor zijn debuut voor AZ. Eerder op de dag publiceerde Voetbal International al een uitgebreid interview met de zomeraanwinst. Daarin sprak de ex-speler van ook RKC Waalwijk en sc Heerenveen grote ambities uit voor het komende seizoen.

"Ik begin persoonlijk mijn draai te vinden", vertelde Odgaard. "Ik verblijf nu nog in een hotel, maar binnenkort ga ik naar een eigen huis in Amsterdam-Noord. Dezelfde buurt waar Peter Vindahl, Fredrik Midtsjø, Hakon Evjen en binnenkort ook Mayckel Lahdo (AZ's nieuwste versterking, red.) wonen. Los daarvan bevalt het nieuwe leven bij AZ me nu al goed. Alles is hier professioneel en gestroomlijnd. We zijn fysiek en tactisch klaargestoomd voor een druk schema. Omdat we op alle fronten zo lang mogelijk willen strijden."

In dat opzicht heeft Odgaard dan ook hoge verwachtingen van het nieuwe seizoen. "Als ik kijk naar het niveau van de spelers en van de trainingen, kan AZ de top drie van Nederland opnieuw gaan aanvallen. We willen presteren in het bekertoernooi en in de Conference League. Ik was toe aan grote ambities en voel dat ik klaar ben daaraan een bijdrage te leveren. Laat het seizoen maar beginnen."

AZ - Tuzla City

Voor AZ begint het seizoen donderdagavond om 20.30 uur al. Dan trapt het in eigen huis af voor de tweede voorronde van de Conference League tegen het Bosnische Tuzla City. Als het dat tweeluik overleeft, wacht in de ronde erna het Schotse Dundee United. Daarna wacht nog een laatste voorronde voor de Alkmaarders kunnen doorstoten naar het uiteindelijke toernooi. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ik het niveau van AZ zag tegen Tuzla City, dan moet hij maar beter gewoon zijn mond houden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen