Ajax-selectie voor trainingskamp kent opvallende afwezige

28 november 2022, 10:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax heeft maandagochtend met een 27-koppige selectie het vliegtuig naar Spanje voor het trainingskamp in Marbella gepakt. De internationals die actief zijn op het WK maken uiteraard geen deel uit van de spelersgroep. Lucas Ocampos ontbreekt eveneens in de selectie.

De Amsterdammers maken niet bekend waarom Ocampos niet met de Ajax-selectie is meegereisd naar Spanje. De 28-jarige aanvaller maakt geen deel uit van de Argentijnse WK-selectie en heeft zodoende geen interlandverplichtingen. Mogelijk heeft zijn afwezigheid te maken met de geruchten rond zijn persoon.

De afgelopen weken is Ocampos namelijk in verband gebracht met een vervroegde terugkeer naar Sevilla. Ajax huurt de Argentijnse aanvaller in principe tot het einde van het seizoen van de Andalusiërs, maar na een half jaar kan er niets anders worden geconcludeerd dat de samenwerking tussen speler en club is mislukt.

Slechts 114 minuten

Schreuder maakte de afgelopen maanden nauwelijks gebruik van Ocampos, die werd binnengehaald als opvolger van de naar Manchester United vertrokken Antony. Voor de aanvaller staat de teller in het Ajax-shirt op slechts 114 minuten, verdeeld over zes invalbeurten in de Eredivisie en Champions League. Ajax wilde Ocampos in eerste instantie op definitieve basis overnemen van Sevilla, maar daar stak de Raad van Commissarissen een stokje voor.

De volledige Ajax-selectie voor het trainingskamp

Maarten Stekelenburg, Jay Gorter, Calvin Bassey, Owen Wijndal, Ahmetcan Kaplan, Devyne Rensch

Florian Grillitsch, Youri Regeer, Brian Brobbey, Lorenzo Lucca, Francisco Conceição, Youri Baas, Christian Rasmussen, Kristian Hlynsson, Amourricho van Axel Dongen, Kian Fitz-Jim, Jeppe Kjaer, Donny Warmerdam, Olivier Aertssen, Tristan Gooijer, Jaydon Banel, Tom de Graaff, Giovanni, Gabriel Misehouy, Silvano Vos, Jorrel Hato, Ar'jany Martha

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat is dat nou voor een titel? Het was al een tijd bekend dat Ajax van hem af wil.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen