Blind krijgt tip voor nieuw avontuur: "Enorm ambitieuze club"

15 december 2022, 10:04

Daley Blind gaat Ajax binnenkort zo goed als zeker transfervrij verlaten. De verdediger komt in de Johan Cruijff ArenA niet meer voor in de plannen van trainer Alfred Schreuder. Daarop diende Blind een transferverzoek in. Zijn toekomst zou zomaar eens in België kunnen liggen.

"Hij kan misschien nog wel naar Antwerp", aldus Kees Kwakman aan tafel bij WK-Praat van ESPN. "Dat is toch mooi? Volgens mij is dat een enorm ambitieuze club, die het goed doet. Hij kent de mensen die daar werken en Antwerpen is een mooie stad. Het is ook nog een behoorlijk niveau. Hij blijft in beeld voor het Nederlands elftal. Volgens mij wil hij dat ook nog wel."

Lees ook: Steun voor Schreuder uit spelersgroep Ajax: "Een hele goede trainer"

De 32-jarige Blind speelde tussen 2014 en 2018 al eens in het buitenland namens Manchester United. Daarna besloot hij terug te keren naar Amsterdam. Nu lonkt voor de 99-voudig international van Oranje een nieuw avontuur in het buitenland. "Of gewoon lekker naar de MLS. Nog even drie of vier jaar genieten. Volgens mij is hij daar wel een type voor", vertelde Kwakman.

Alfred Schreuder

Het aanstaande vertrek van Blind werd woensdag naar buiten gebracht door De Telegraaf. Na een gesprek met Schreuder zou de linkspoot eieren voor zijn geld kiezen. De geboren Amsterdammer ziet voor zichzelf geen toekomst meer onder de huidige trainer. Blind zou naar verluidt open staan voor een transfer naar Antwerp. Daar is Mark van Bommel momenteel de hoofdtrainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ga je goed Daley

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geldt ook voor Danny hoor....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen