Sky Sports blundert: Amrabat aangezien voor 9 jaar oudere broer

16 december 2022, 19:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sofyan Amrabat heeft zich deze winter definitief in de kijker gespeeld van diverse clubs in het buitenland en lijkt hoe dan ook een droomtransfer te gaan maken, maar geniet nog niet overal ter wereld een bekende status. De 26-jarige middenvelder van Fiorentina wordt door het gerenommeerde Sky Sports zelfs verward met zijn broer.

In het transferblog van het medium wordt Amrabat in verband gebracht met diverse topclubs, waaronder Liverpool en Tottenham Hotspur. Volgens Sky Sports willen de grootmachten zich deze winter dolgraag versterken met de 35-jarige buitenspeler van AEK Athene. Daarbij doelt de Britse zender op aanvaller Nordin Amrabat, de broer van de sterspeler van Marokko.

Het bericht op de website van Sky Sports leidt logischerwijs tot veel hilariteit op social media. Nordin Amrabat speelde zelf al in Engeland. De oud-aanvaller van VVV-Venlo en PSV speelde tussen 2016 en 2018 met Watford in de Engelse Premier League. Sinds de zomer van 2021 staat Amrabat onder contract bij de Griekse topclub AEK Athene.

Nordin Amrabat speelde tussen 2011 en 2019 liefst 64 interlands voor het Marokkaanse elftal. Deze maand reisde hij meermaals af naar Qatar om de prestaties van zin broertje én land bij te wonen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen