'Suárez (35) weet van geen ophouden en duikt op bij promovendus'

24 december 2022, 13:57
Foto: © ProShots

Luis Suárez (35) was tijdens het wereldkampioenschap in Qatar weer even in beeld van de mondiale voetbalwereld, want de spits was daarvoor bij Nacional uit beeld geraakt. De aanvaller blijft echter voorlopig uit beeld als hij tekent bij de club Grêmio, die de Braziliaanse media zaterdag aan hem linken.

Volgens diverse goed geïnformeerde Braziliaanse sportmedia gaat de Uruguayaan aan de slag bij het Braziliaanse Grêmio. Die club promoveerde afgelopen seizoen naar de hoogste afdeling in het land en wil daar direct een goede indruk maken met een sterke en ervaren selectie. Suárez moet een van de gezichten worden van dat team en moet rond de kerstdagen gepresenteerd worden.

Grêmio, bij wie Lucas Leiva tot dusver de meest aansprekende naam van de selectie is, wil de spits als kerstcadeau presenteren. Tijdens een videogesprek zou de voorhoedespeler definitief zijn ja-woord hebben gegeven aan de Braziliaanse club. Suárez is op dit moment nog niet in Brazilië, maar werd vrijdag in Argentinië gespot met Lionel Messi.

Lees ook: Suárez alweer bijna klaar bij Nacional: "Dat is zo afgesproken"

Suárez had overigens nog meer aanbiedingen, want de Mexicaanse club Cruz Azul zou hem naar verluidt een zeer lucratieve aanbieding hebben gedaan van bijna drie miljoen euro netto per jaar. Ook werd hij eerder gelinkt aan onder anderen het Amerikaanse Inter Miami, maar met deze stap blijft Suárez voorlopig buiten beeld. Vanuit Europa waren er weinig opties voor de oud-Ajacied.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen