Verhoogde odds: 50x (!) je inleg terugwinnen als Marokko scoort

14 december 2022, 12:00   Bijgewerkt: 13 december 2022, 16:57
Verhoogde odds: 50x (!) je inleg terugwinnen als Marokko scoort

Marokko is dé grote verrassing van het WK. Met slechts één tegendoelpunt is de formatie van Walid Regragui ijzersterk en staat daarmee op de drempel van de WK-finale. Door de uitschakeling van Oranje staat Nederland ook een beetje achter de Leeuwen van de Atlas. Inzetten op een goal van Marokko kan je bij Jacks.nl vijftig keer je inzet opleveren!

Met die actie pakt Jacks.nl woensdag uit voor de grote wedstrijd in de halve finale van het WK in Qatar. Tegen België en Canada maakten Hakim Ziyech en consorten twee doelpunten, tegen Portugal één en tegen Kroatië (0-0) en Spanje (0-0) kwam Marokko uiteindelijk niet tot scoren. Een goal tegen Frankrijk woensdagavond op het WK in Qatar kan jouw inleg vijftig keer verdubbelen (!).

En dát Marokko een doelpunt gaat maken tegen de Franse formatie, is zeer aannemelijk. Alle teams tegen wie Didier Deschamps met zijn ploeg speelde, maakte een goal tegen Hugo Lloris of zijn vervanger Steve Mandanda. Australië, Denemarken, Tunesië, Polen en Engeland: alle teams maakten exact in één goal tegen de Fransen. Lukt Marokko dat ook? Zet in en win 50x je inleg bij Jacks.nl.

Verdedigend ijzersterk

Marokko is verdedigend wel ijzersterk dit wereldkampioenschap onder Regragui. De onderling ruimtes worden heel klein gehouden, er wordt verdedigd in een 4-1-4-1-opstelling en er wordt gespeeld met een mentaliteit vergelijkbaar die ploegen van Diego Simeone ook altijd hebben. Als Marokko wint en de nul houdt tegen Frankrijk, dan kun je bij Jacks.nl naast je vijftig euro inleg bij een goal, nog eens tienmaal je inzet winnen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen