Ajax zakt door ondergrens: 'Zo loos je als spelersgroep je trainer'

27 januari 2023, 08:20

Ajax heeft een nieuw dieptepunt bereikt. In de eigen Johan Cruijff ArenA leek FC Volendam de perfecte tegenstander om de lange reeks zonder overwinningen te doorbreken. Maar niks bleek minder waar. De Amsterdammers waren de hele wedstrijd aan het aanvallen maar de stugge Volendammers hielden stand en kwamen zelfs nog op voorsprong. Ajax wint voor de zevende keer op rij niet. Daar vindt iedereen wel iets van.

 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier vijf gratis weddenschappen van €10,00

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Naja, zo loos je als spelersgroep je trainer.....veel spelers mogen ook wel eens naar zichzelf kijken dunkt me. Grote puinhoop bij Ajax, schandalig.

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Loozen?? Slacht...offeren , zelf er een rotzooi van maken en dan maar de trainer (want hij is echt een goeie trainer) zijn poten onder de stoel vandaan zagen en op een gluiperige manier de man van zijn job beroven, Jullie moeten je schamen Ajax bestuur en Ajax team èn vooral die z.g Ajax f side, ik ben er klaar mee en hierbij zeg ik dat ik geen Ajax fan meer ben, KLAAR MEE.🗣🏃‍♂️🤮🙌

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen