'Feyenoord krijgt concurrentie van Juventus in de strijd om Hadzikadunic'

17 januari 2023, 12:19   Bijgewerkt: 17 januari 2023, 14:50

De zoektocht naar een vervanger van Gernot Trauner loopt nog altijd niet vlekkeloos voor Feyenoord. De Eredivisie-koploper is nu uitgekomen bij Dennis Hadzikadunic (24) van FK Rostov, maar krijgt in die strijd concurrentie van verschillende clubs. Een van die clubs is Juventus. De Italiaanse grootmacht heeft namelijk interesse getoond in de centrale verdediger.

Dat weet Corriere dello Sport althans. Het is niet vreemd dat de Oude Dame belangstelling heeft voor Hadzikadunic, aangezien diens verbintenis na dit seizoen afloopt en daardoor niet veel hoeft te kosten. Daardoor is er veel belangstelling voor de Bosniër: ook Toulouse, Schalke 04 en Besiktas worden gezien als concurrenten van de Rotterdammers in deze transferstrijd. 

Het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl kwam eerder met het bericht dat de Rotterdammers zich hadden gemeld voor de boomlange centrumverdediger. Ook zou er al een bod zijn uitgebracht op de 24-jarige Bosniër, maar dat werd nog niet geaccepteerd. 'Hadzikadunic vloog maandag niet naar Nederland. Werk aan de winkel', schreef het medium over hem dinsdag. Hadzikadunic kwam afgelopen jaargang uit voor Malmö FF, dat hem huurde van Rostov FK. Voor het nationale elftal van Bosnië en Herzegovina is Hadzikadunic een vaste waarde.

Lees ookWéér domper voor PSV: Tsygankov kiest voor de City-Group

Definitief een streep door Piatkowski

Een andere naam die eerder genoemd werd als vervanger van Trauner was Kamil Piatkowski. Daar kan echter nu een dikke streep doorheen. KAA Gent heeft namelijk de strijd gewonnen om de Poolse centrumverdediger. De nummer vijf van de Pro League neemt de 22-jarige per direct over van RB Salzburg en bevestigt de transfer op de clubkanalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen