Fledderus en Gudde niet voor de camera na onrust bij FC Groningen

26 januari 2023, 22:25
Fledderus en Gudde niet voor de camera na onrust bij FC Groningen

FC Groningen-trainer Dennis van der Ree snapt de teleurstelling bij de supporters van zijn club. Hoewel hij de actie om het veld op te komen veroordeelt, begrijpt hij de boosheid wel. "Ik begrijp hun teleurstelling en de gedachte wel, bij deze club verwacht je niet op de laatste plaats te staan."

Dat vertelde Van der Ree tegenover ESPN na het duel. Hij verscheen wél voor de camera's van de betaalzender, waar technisch directeur Mark-Jan Fledderus en algemeen directeur Wouter Gudde geen acte de présence gaven. "Vermoedelijk hebben ze andere dingen aan hun hoofd", vertelde presentator Jan Joost van Gangelen voorafgaand aan het interview met Van der Ree over de leiding van FC Groningen. ESPN deed wel navraag bij beide heren voor een interview, maar zij kwamen dus niet voor de camera. 

"Maar ze mogen het natuurlijk niet doen", doelde Van der Ree op zo'n vijftien supporters die het veld inkwamen in de slotfase bij een 0-1 achterstand. Sjors Ultee vond de actie beangstigend voor zijn spelers en was blij dat FC Groningen in het slotoffensief dat na de staking ingezet werd, zonder succes bleef. "Anders denken ze straks nog dat het succesvol kan zijn", legde de oefenmeester van SC Cambuur zijn mening uit.

Lees ook: Compleet mis bij FC Groningen: 'fans' betreden veld tijdens duel met SC Cambuur

Duwende Suslov

Overigens ging er op social media nog een beeld van Tomas Suslov de ronde: de Slowaak gaf in de catacomben een duw aan zijn voormalige ploeggenoot Daniël van Kaam, die het winnende doelpunt had gemaakt. Veel FC Groningen-fans konden deze actie niet waarderen en een enkeling vroeg zelfs om diens ontslag, al is het uit de beelden moeilijk op te maken of het een grappende duw was van Suslov.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen