Piers Morgan haalt op Twitter uit naar Erik ten Hag én Wout Weghorst

22 januari 2023, 21:34

Piers Morgan kan het nog altijd maar moeilijk verkroppen dat Cristiano Ronaldo door de achterdeur is vertrokken bij Manchester United. De Britse journalist heeft na de nederlaag van The Red Devils tegen Arsenal (3-2) zijn gram gehaald en naar Erik ten Hag gesneerd. Wout Weghorst moet er ook aan geloven.

Het is geen geheim dat Morgan bevriend is met Ronaldo. Niet voor niets strikte de tv-persoonlijkheid Ronaldo voor een interview dat de hele wereld rondging. Ronaldo haalde tijdens het gesprek uit naar alles en iedereen uit, waarmee hij het einde van zijn periode bij Manchester United inluidde. Enkele dagen na het interview werd het contract van Ronaldo ontbonden.

Morgan is het nog altijd niet eens met de manier waarop Ronaldo dit seizoen behandeld is in Manchester. 'Gefeliciteerd Manchester United. Dit is wat er gebeurt als je een arrogante trainer aanneemt die zo weinig respect heeft voor Ronaldo dat hij vertrekt en hem vervolgens vervangt door iemand van wie ik nog nooit heb gehoord en wiens naam klinkt als een Oostenrijkse worst', schrijft Morgan.

Debuut Ronaldo

Ronaldo tekende na zijn vertrek bij Manchester United een lucratief contract bij Al-Nassr en maakte deze zondag zijn competitiedebuut voor de Saoedische club. Het lukte de Portugese aanvaller niet om zijn vuurdoop op te luisteren met een doelpunt, maar Al-Nassr won wel van Al-Ettifaq (1-0) en gaat daardoor weer aan kop in de competitie.

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
avatar

Sneu type, net als Cristientje: Als we niet ons zin krijgen gaan we kinderachtig en onder de riem spelen👎

BenitoAuteri24
Link gekopieerd!
avatar

ACCORD.

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
avatar

Wat is Morgan toch een sukkeltje. Ten Hag is nooit arrogant. Ronaldo wel

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
avatar

Wout Worst.....😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen