Cody Gakpo slaat toe en maakt tweede doelpunt voor Liverpool

18 februari 2023, 18:56
Cody Gakpo slaat toe en maakt tweede doelpunt voor Liverpool

Cody Gakpo heeft zijn tweede doelpunt in dienst van Liverpool gemaakt. De aanvaller zette zijn ploeg zaterdagavond op een 0-2 voorsprong in de kraker tegen Newcastle United.

Gakpo werd bediend door een fraaie pass van Mohamed Salah. De Nederlander nam de bal aan, stond vrij in het strafschopgebied en scoorde van dichtbij. De videoscheidsrechter boog zich nog over de vraag of er sprake was van buitenspel, maar oordeelde dat het een geldig doelpunt was. 

Liverpool kwam in de tiende minuut al op 0-1 dankzij Darwin Núñez. De opgave voor Newcastle werd halverwege de eerste helft nog een stuk moeilijker, toen Nick Pope ver zijn doel uitkwam om Salah van de bal te houden, hands beging en een rode kaart kreeg.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen